MUSSO Lussino 4080

Musso

27301001

Ny

Til dig som ønsker den bedste ismaskine

Superflot ismaskine med den dejligste finnish. Dette er ismaskinen for "feinsmeckeren" der ønsker den bedste ismaskine i sit køkken. Ismaskinerne fra Musso er toppen af kvalitet fra Italien. En klassiker uden sammenligning i prisklassen. 
Mette Blomsterbergs foretrukne.

Flere detaljer

  Flot design & semi prof

  Ismaskinerne fra Musso bliver fremstillet på fabrikken i Mortara i Lombardiet og betragtes som noget af det bedste indenfor kompakte ismaskiner.

  Efterspørgslen efter Musso’s maskiner overstiger langt fabrikkens produktionskapacitet, men på klassisk italiensk manér, så nægter man stædigt at øge produktionen af hensyn til den kompromisløse kvalitetssikring.

  Musso Lussino, også kaldet Musso Mini, er stort set uforandret igennem næsten 40 år. Der er tale om et kompromisløst smukt og enkelt design, som fortjener at stå fremme i køkkenet.

  Maskinen er udstyret med indbygget mekanisk timer og er yderst nem at bruge, den har en driftssikker kompressor og en meget kraftig motor, som stædigt kører videre, hvor mere ’letbenede’ konkurrenter for længst er stået af.

  Musso Lussino et fremstillet i rustfrit stål og er meget nem at rengøre, idet hele topstykket og skålen er udformet i et stykke stål uden samlinger.  Det betyder, at der ikke er risiko for at der sætter sig rester af is i nogle samlinger og giver problemer med hygiejnen. Også rørevingen er fremstillet af stål, så den kan tåle hård brug.

  Mette Blomsterbergs valg

  Hvis du er fan af Mette Blomsterberg og har set flere af hendes programmer, så har du nok også set hvilken ismaskine hun bruger. Det er selvfølgelig en MUSSO LUSSINO 4080, og måske ikke underligt da seere ved at Mette kun bruger de bedste ting i sit køkken.


  Hvis du vælger en MUSSO LUSSINO ismaskine er du garanteret et kompromiløst produkt der vil holde hele livet. Maskinen er på lager og som altid får du den gratis leveret i løbet af 1-2 dage.

  HVAD ER DER I ÆSKEN

  1 stk MUSSO ismaskine

  1 stk rørevinge i rustfrit stål
  1 stk is-spatel
  1 stk manual

  Ismaskine med kompressor funktionJa
  Indbygget skålJa
  Aftagelig skålNej
  Kræver kontaktvæskeNej
  Kapacitet litter2,0
  Færdig mængde is (ca. l)1,5
  Produktionstid (min)20 - 40
  LCD DisplayNej
  Holde kold funktionNej
  Automatisk stopJa
  Størrelse (cm) H x B x D27,5 x 30 x 45
  Vægt (kg)18,0

  Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

  Skriv en anmeldelse

  MUSSO Lussino 4080

  MUSSO Lussino 4080

  Til dig som ønsker den bedste ismaskine

  Superflot ismaskine med den dejligste finnish. Dette er ismaskinen for "feinsmeckeren" der ønsker den bedste ismaskine i sit køkken. Ismaskinerne fra Musso er toppen af kvalitet fra Italien. En klassiker uden sammenligning i prisklassen. 
  Mette Blomsterbergs foretrukne.

  Flot design og stor driftsikkerhed


  Musso Srl Macchine per gelato er en af de ælste producenter af ismaskiner, der er i Italien. Ismaskiner fra Musso karakeriseres ved at de har et flot design og finish. De er yderst driftsikre og de har ikke ændret sig siden Senior Musso opfandt dem i midten af 60érne.


  Piero Musso designede den bedste ismaskine


  Det startede i begyndelsen af 60érne. Piero Musso var kølemontør i anden generation. Han fik en ide om at lave en lille og effektiv ismaskine, som primært skulle være til private og mindre restuaranter.


  Ideen blev ført ud i livet og også patenteret. Produktionen gik i gang og maskinerne blev hurtigt meget populære i Italien. Der kom hurtig stor interesse fra andre lande i Europa samt Austarlien. I midten af 1990 blev de første maskiner sendt til USA.Hvis du vil læse mere om Musso, så kan du gøre det her  Piero Musso

  Accept

  For at give dig den bedste brugeroplevelse, bruge proice.dk cookies