Professionel stavblender  

Der er 4 varer.
Viser 1 - 4 af 4 varer
 • Dynamix DMX 160 Dynamix DMX 160 er en super professionel stavblender til små portioner. Den har et 16 cm langt sværd. Den er let, hurtig og med aftagelig sværd, og dermed får du den størst mulige fleksibilitet. Aftageligt sværd giver også en nem og effektiv rengøring.

   
 • Dynamix Junior DMX 225 Dynamix Junior kaldes også for Dynamic Junior DMX 225. Dette er en super professionel stavblender til små og mellemstore portioner. Den har et 22,5 cm langt sværd. Den er let, hurtig og med aftagelig sværd. Med denne Dynamic Junior opnår du den størst mulige fleksibilitet. Aftageligt sværd giver også en nem og effektiv rengøring.

   
 • Dynamic Senior blender Dynamic Senior er en kraftig professionel stavblender med udskifteligt sværd og dermed mulighed for fleksibilitet og supernem rengørring. Trinløs variabel hastighed gør den yderst anvendelig.

   
 • 35ALLMIX

  Allmix blender Denne blender laver en høj kvalitet emulsion (med den samme blanding brugt). Med en All mix blender vil du få en fantastisk blød og lækker creamet  mix, som vil smage fantastisk som følge af den høje emulsion. Kort sagt: En perfekt emulsion. Allmix er en perfekt hjælper til dig som er konditor eller ismester

   
Accept

For at give dig den bedste brugeroplevelse, bruge proice.dk cookies